Omsorg

Vill du vara med och utveckla hemtjänsten inom Norsjö kommun? Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb med en verksamhet i pågående förändring.

Kan det vara du vi söker?

DIN NYA ARBETSPLATS

I Norsjö utgår alla medarbetare i hemtjänsten från samma ställe, även chef, chefsstöd och planerare.

Du ingår i ledningsgruppen för omsorgen där du kan få stöd och inspiration och där vi jobbar gemensamt med övergripande frågor som rör verksamhet och chefsfrågor. Du är underställd verksamhetschef Omsorg.

DITT UPPDRAG

Enhetschefsuppdraget för hemtjänsten i Norsjö innebär att du kommer att leda, planera, utveckla och följa upp verksamheten. Du har ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar och kommer även vara ansvarig för enhetens kvalitet- och utvecklingsarbete.

Arbetet utgår ifrån Individens behov i centrum (IBIC) och dokumentation och planering sker digitalt i verksamhetssystemet LifeCare. Just nu är hemtjänsten på väg in i ett personal-och schemaplaneringssystem (Timecare/multiaccess) och heltidsresan.

DIN KOMPETENS

Vi ser att du har högskoleutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara jämförbar. Vi söker dig med dokumenterad ledarerfarenhet där du visat prov på det goda ledarskapet. Meriterande är erfarenhet av ledarskap inom vård- & omsorgsverksamhet.

För att trivas på denna tjänst är du trygg och stabil i ditt ledarskap. Du är bra på att arbeta med andra människor och du lyssnar lyhört och kommunicerar tydligt. Du har ett ledarskap som präglas av att leda, motivera och lyfta andra för att nå gemensamma mål. Du har förmåga att skapa engagemang och delaktighet, både i den dagliga verksamheten och när ni kommer med nya idéer som utvecklar verksamheten. Du är duktig på att planera , organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt eftersom du vet att det är en förutsättning för att nå resultat.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

BRA ATT VETA

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning kan komma att tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Eva Bergström, verksamhetschef

Du kan också kontakta:
Emma Långström, Vision
Ingela Karlsson, Kommunal

HÄR FÅR DU VÄRLDENS BÄSTA VARDAG

Vår kommun är lugn, trygg och trivsam – kanske främst förknippad med natursköna vidder, storslagna norrsken och idrottsliga framgångar. Men Norsjöbygden innefattar mer än så. Här är det enkelt att vistas och verka. Med naturen runt ena hörnet och arbetet runt nästa är det enkelt att kombinera nöje med nytta.

Med endast en timmes bilfärd till de två närmsta flygplatserna och en knapp halvtimmes bilfärd till bygdens tågstation är vår lilla ort lätt att nå. Men kanske är det enkelheten i själva bygden som utgör det mest unika. I centralorten finns skola, bibliotek, fritidsgård, sporthall, simhall, beachvollybollplan, ishall, fotbollshall, tennisplan, discgolf, fotbollsplan, bordtennishall, boule, skyttehall, multisportarena, skatepark, utegym, bowling, miniracing, pulkbacke, naturreservat, lekparker och elljusspår, allt på ett och samma område. Enkelt, vardagslyx och en del av det som utgör världens bästa vardag!

Vill du vara med och bidra till att människor får en bättre vardag? Vill du känna stolthet över att kunna hjälpa människor i olika skeden av livet? Vill du ha ett meningsfullt arbete som värdesätter ditt engagemang och även erbjuder dig spännande utmaningar och möjligheter till utveckling?

Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss i Norsjö kommun. Vårt uppdrag handlar om att göra skillnad. Kom och skapa framtiden tillsammans med oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norsjö
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/29
Kontakt
  • Eva Bergström, verksamhetschef Omsorg, 0918-14177
Facklig företrädare
  • Emma Långström, Vision, 0918-14102
  • Ingela Karlsson, Kommunal , 073-30638525
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-23

Tillbaka till lediga jobb