Omsorg

Norsjö kommun

Norsjöbygden är en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll.

Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världens bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Vi behöver både timvikarier och semestervikarier till hemtjänsten, äldreboenden, som personliga assistenter och till våra boenden inom funktionsnedsättningsomsorgen.
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Inom omsorgen ges du möjlighet att jobba med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité. Samtidigt kommer du att få ta del av många livserfarenheter som kan ge dig minnen för livet.
Kanske är just Du en av dem vi söker.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som har utbildning eller studerar inom området vård och omsorg. Erfarenhet av liknande arbete och annan arbetslivserfarenhet är också något vi värdesätter.

Det viktiga för jobbet är din personliga lämplighet. Du känner starkt engagemang, är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd i ditt arbete. Du bemöter och visar respekt för brukarens behov och önskemål. Inom alla yrkesområden ingår social och medicinsk dokumentation. Att kunna tala och skriva på svenska är ett krav då du kommer att föra social dokumentation, utföra en del medicinska insatser samt kommunicera med vårdtagare.

Du måste ha fyllt 18 år. Till vissa av jobben är körkort nödvändigt. För alla yrkesområden är arbetstiden schemalagd såväl dagtid som kvällar, helger och nätter.


Övrigt

Vid ett erbjudande om arbete med barn kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas.

Arbetstagare lönesätts efter inlämnande av betyg respektive tjänstgöringsintyg. Om vi inte får in några underlag lönesätts du på ingångslön. Tjänstgöringsintyg är ett intyg som arbetsgivare skriver och som bekräftar att du varit anställd och under vilken tidsperiod du haft anställning.

Ansök gärna så snart som möjligt eftersom tillsättning sker löpande.

Vi skickar en bekräftelse på varje inkommen ansökan, kontakta därför Linda Svedin på 0918-142 68 om du inte får någon sådan.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön, enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Varierar utifrån behov
Ort Norsjö eller Bastuträsk
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2020/94
Kontakt
  • Anita Nordqvist, bemanningsassistent, 0918-142 61
  • Hjördis Holmström, bemanningsassistent, 0918-142 66
Facklig företrädare
  • Per-Åke Björkman, Kommunal, 0918-141 41
Publicerat 2021-06-01
Sista ansökningsdag 2021-08-31

Wróć do ofert pracy