Utbildning, Förskolor

Norsjö kommun

Norsjöbygden är en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll.

Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vår vision är att tillsammans skapa världens bästa vardag. 

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Beskrivning

Norsjö kommun söker förskollärare till vår förskola. Förskolan finns belägen i Bastuträsk, Norsjö kommun. Verksamhetsområdet utbildning består av flera olika verksamhetsformer, förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, gymnasiesärskola, introduktionsprogram och vuxenutbildning. Ledningen för verksamhetsområdet består av verksamhetschef och rektorer. Här arbetar också strateg, utvecklingsledare och administratörer. Vi söker dig som vill ta chansen och jobba inom ett spännande område inom utbildning.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du ingår i ett arbetslag där ni gemensamt ska planera, genomföra och utvärdera verksamheten enligt förskolans läroplan och Norsjö kommuns angivna mål för förskolan. Även arbete med barn i åldrarna 6-13 år kan förekomma.

Kvalifikationer

Legitimation för arbete i förskola.

Villkor

Utdrag från belastningsregistret krävs.

Vi söker under förutsättning av erforderliga beslut. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-03-01 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bastuträsk
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6
Kontakt
  • Maria Eriksson, rektor, 0918-14173
Facklig företrädare
  • Emmy Holmström, Lärarförbundet, 072-5666914
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-02-05

Tillbaka till lediga jobb