Omsorg, LSS-enheten

Beskrivning

Vill du jobba med en 12-årig solstråle? Ett arbete som är fyllt av värme och glädje, där du  tillsammans med dina kollegor får jobba med att utveckla flickans förmågor. Leken är ett viktigt verktyg för att utvecklas, därför är det bra om du har barnasinnet kvar. Flickans stora intressen är dans och musik, vatten – både att leka med och att bada, bollar, kasta stenar, studsmatta, spela spel m.m.

Arbetsuppgifter

I arbetet jobbar du med att utveckla det sociala samspelet, utveckla språket och utveckla leken. Att ge flickan förutsättningar för livet. Flickan behöver stöd och aktiv tillsyn. Flickan är en glädjespridare med mycket vilja. Flickan har begränsningar i kommunikation. Som assistent kommer du att vara till hjälp där funktionshindret är begränsande, vilket omfattar till exempel kommunikation, personlig omvårdnad, förflyttningar och olika aktiviteter. 

Kvalifikationer

Utbildning/erfarenhet:
Det är önskvärt att du som söker tjänsten har utbildning/erfarenhet av arbete med barn eller ungdomar. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba inom vård, omsorg och/eller personlig assistans samt vet vad det innebär att arbeta i en familjs hem.

Personliga egenskaper:
Du som söker ska ha ett stort engagemang och kunna ta egna initiativ, ha intresse att jobba med barn med funktionshinder och du är trygg och har en god samarbetsförmåga. Du är flexibel och lyhörd för andra människors behov. Det finns en stor frihet under ansvar i arbetet, därför är det bra om du är påhittig och lekfull. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bra att veta

Vikariat under ordinarie personals semester, natt 2024-07-01--2024-08-04, dagtid 2024-07-15--2024-08-16. 

Dag och nattarbete förekommer. Finns möjlighet till att jobba heltid dagtid och heltid på natt.

För att du ska kunna bli aktuell för anställning krävs att du kan visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Urval och intervjuer kan ske löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-08-16
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-07-01 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norsjö
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2024/28
Kontakt
  • Emma Långström, 070-5788251
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429681
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb