Norsjö kommun

Norsjöbygden är en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll.

Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världens bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Beskrivning

Vi har beviljats medel från kulturrådet och söker därför en medarbetare till kulturskolan på 50 % under läsåret 22/23 med eventuell förlängning.

Arbetsuppgifter

Söker en aktiv, engagerad och ansvarsfull lärare som vill vara med och göra skillnad för eleverna i deras livslånga lärande. Vi sätter ett tydligt fokus på elevernas spelglädje och lust till utveckling i olika sammanhang. Du är utbildad lärare eller kompetens/utbildning som anses likvärdig i piano och gitarr och brinner för att utforska piano tillsammans med barn och ungdomar. Du utmanar gärna dig själv och tycker att det är spännande att hitta olika infallsvinklar och kreativa lösningar för att vända varierande förutsättningar till inspiration och stimulans. För alla åldrar gäller att du är öppen för elevernas tankar och önskemål och att du ser dem som en resurs. Genom professionella lärare, en positiv blandning av elever, tydligt ledarskap ska vi tillsammans utvecklas och utveckla - med elevens bästa i fokus - är du rätt person för oss? Välkommen till kulturskolan, där bredd och spets genom levande lärande, berikar.  

Kvalifikationer

För att passa in i rollen tror vi att du tycker om att prata med nya människor, är kreativ, noggrann och har god förmåga att samarbeta. Du hanterar situationer på ett lugnt sätt och har en utpräglad känsla för kvalitet och service. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Slutligen tror vi att du trivs i en föränderlig miljö och drivs av att hjälpa andra. Körkort B är ett krav.

Villkor

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månads- vecko- eller timlön
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Norsjö
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/55
Kontakt
  • Mari-Louise Skoogh, 0918-14180
Facklig företrädare
  • Birgitta Holmström, Lärarförbundet, 0918-14196
Sista ansökningsdag 2022-07-17

Takaisin avoimiin työpaikkoihin