Kommunal utveckling, Fritid och service

Norsjö kommun

Norsjöbygden är en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll.

Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världens bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Beskrivning

Vi söker dig som vill bidra till att ge våra kommunala verksamheter en god inomhusmiljö genom att utföra lokalvård av hög kvalité och service. Dagliga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är utförande av städrutiner, storstädning och beställningar. Huvuddelen av arbetet kommer att ske på Kottens förskola som består av tre avdelningar. Samt inom andra verksamheter i Kommunen 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av lokalvård och maskinellt lokalvårdsarbete. Du behöver ha grundläggande datorkunskaper så att du både kan söka och ta till dig information via dator och smarttelefon. Vi arbetar även med interna IT-system som tex. lönerapportering och kommunikation. Detta bör du också kunna behärska. 
Det är också av stor betydelse för verksamheten at den dagliga kommunikationen fungerar väl och du behöver därför kunna förstå och göra dig väl förstådd i tal och skrift på det svenska språket. Vid storstädning kan arbetsuppgifterna upplevas som fysiskt krävande och en god grundfysik är därför en förutsättning för denna tjänst. 

Det är Meriterande om du har något av yrkesbevisen, SRY,PRYL eller motsvarande. Det är även meriterande om du tidigare arbetet med golvvård, fönsterputs och storstädning. 

Personliga egenskaper

Du har en förmåga att planera och utföra ditt dagliga arbete med en hög grad av självständighet, och vi tror därför att du är en trygg person med positiv inställning. Du vill på ett engagerat sätt utveckla dig själv, din kompetens, och räds inte för att prova nya arbetssätt. Du kan visa på att du tar stort ansvar för eget arbete men du kan också se helheten och samarbeta över gränser, du är professionell och har förmåga att agera om du upptäcker brister.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor

Körkort B är ett krav

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön, ange löneanspråk i ansökan
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norsjö
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2022/54
Kontakt
  • Mats Skogh, Avdelningschef Fritid och Service, 0918-14146
Facklig företrädare
  • Carina Liden, Kommunal, 072-5164589
Publicerat 2022-06-08
Sista ansökningsdag 2022-07-10

Tilbage til Ledige stillinger