Omsorg, Enhetschefer omsorg

Norsjö kommun

Norsjöbygden är en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll.

Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världens bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Beskrivning

Läs mer om hur det är att arbeta, leva och bo i Norsjöbygden: http://rekrytera.norsjo.se

Vi söker enhetschef till funktionsnedsättningsomsorgen.

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar verkställighet av insatser inom LSS som gruppboenden, korttidsvistelse, korttidstillsyn, kontaktperson samt enstaka verkställighet inom SoL. Som enhetschef ansvarar du för verksamhetsområdet utifrån lagstiftning, fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budget. Du har fullt ledningsansvar, vilket innebär personal-, verksamhets-, arbetsmiljö- och budgetansvar. Din viktigaste uppgift blir att ha ett nära ledarskap och genom detta lyfta dina medarbetare, få dem att växa och känna arbetsglädje. Som ledare vill du arbeta för en miljö som speglas av ansvar, glädje och delaktighet. Du skapar tydliga målbilder och förutsättningar för ett gott samarbete för goda relationer såväl internt som externt. Hos oss är teamet viktigt.

Som enhetschef är du direkt underställd verksamhetschef för omsorgen och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp. En ledningsgrupp som präglas av en positiv utvecklingsfokuserad, öppen dialog och gott samarbete.

Kvalifikationer

Vi har som krav att du har högskoleutbildning inom vård, omsorg eller annan utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av arbete i ledande befattning.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg och stabil och har förmåga att arbeta på ett strukturerat sätt. Det är viktigt att du drivs av en vilja att leda, motivera andra och att du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har goda ledaregenskaper och det innebär för oss att kunna leda och motivera andra till att gemensamma mål uppnås genom delaktighet och engagemang. Du ska vara tydlig i ditt ledarskap. Du har en god samarbetsförmåga där fokus ligger på din förmåga att lyhört relatera till andra, lyssna och kommunicera såväl internt som externt. Du är en van datoranvändare och känner dig bekväm med att använda olika IT-verktyg som stöd i ditt arbete.

Du är därför välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön med individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norsjö
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/46
Kontakt
  • Åsa Eriksson, 0918-141 11
Facklig företrädare
  • Peder Gustavsson, kommunal, 0918-140 00 vx.
  • Emma Långström, Vision, 0918-140 00 vx.
Publicerat 2021-05-26
Sista ansökningsdag 2021-07-04

Tilbage til Ledige stillinger