Utbildning, Grundskolan

Norsjö kommun

Norsjöbygden är en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll.

Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världens bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Beskrivning

Verksamhetsområdet utbildning består av flera olika verksamhetsformer, förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, gymnasiesärskola, introduktionsprogram och vuxenutbildning. Ledningen för verksamhetsområdet består av verksamhetschef, rektorer och förskolechefer. Här arbetar också strateg, utvecklingsledare och administratörer.

Vi söker dig som vill ta chansen och jobba inom ett spännande område i skolan.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning på Norsjöskolan. Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument.

Du planerar och utför pedagogiska utredningar, åtgärdsprogram, arbete med elever enskilt och i grupp. Handledning och uppföljning är en stor del av tjänsten. Andra arbetsuppgifter t.ex. med skolutveckling innefattar denna tjänst Samarbetet med elever, föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa som speciallärare med inriktning mot svenska/språk. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och har grundläggande IT-kunskaper. För att vara aktuell för en tillsvidareanställning skall du vara legitimerad lärare.

Villkor

Omfattning/varaktighet: 100 % tillsvidare med start 15/8 2023.

Tjänsten är en ferietjänst.

Urval och intervjuer kan ske löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norsjö
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/50
Kontakt
  • Anette Lidén, rektor, 0918-14193
  • Pernilla Lindberg, biträdande rektor, 0918-14195
Facklig företrädare
  • Johanna Persson, Sveriges Lärare, 073-0275140
  • Jenny Lindmark, Sveriges Lärare, 0918-14218
Publicerat 2023-04-11
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Zurück zu Stellenangeboten