Omsorg, LSS-enheten

Norsjö kommun

Norsjöbygden är en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll.

Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vår vision är att tillsammans skapa världens bästa vardag. 

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

 

Vill du jobba som personlig assistent och vill leva ett liv nära naturen i världens bästa vardag? Se hit!

Till Kvarnåsen söker vi nu en undersköterska eller person med likvärdig kompetens till en man i 60-årsåldern. 

Ditt nya jobb

Att arbeta som personlig assistent innebär att hjälpa en annan människa att få en fungerande och värdefull vardag och leva ett liv med goda levnadsvillkor. Din roll innebär att du gör skillnad i människors liv. Du arbetar utifrån omsorgstagarens behov, såsom hjälp med vardagliga sysslor, förflyttning, handräckning av mediciner, personlig hygien och vid måltider. Arbetet kräver att du är självständig men samtidigt lyhörd gentemot omsorgstagaren. Som personlig assistent följer du med på aktiviteter, utflykter och promenader med omsorgstagaren och hans hund. 

Arbetstiderna är dag, kväll och natt, samt helgtjänstgöring. Arbetsplatsen finns i Kvarnåsen, Norsjö kommun.

Din kompetens

Utbildning/erfarenhet: Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba inom vård, omsorg och/eller personlig assistans samt vet vad det innebär att arbeta i någons hem.

Personliga egenskaper: Det är en fördel om du är självgående, flexibel och stabil.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personkemin med kunden är ett väsentligt kriterium vid tillsättning av tjänsten.

Villkor

Urval och intervjuer kan ske löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillsättning sker under förutsättning av erforderliga beslut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kvarnåsen
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2023/45
Kontakt
  • Emma Långström, 0918-14102
Facklig företrädare
  • Helene Lindberg, Kommunal, 0918-14000
Publicerat 2023-06-12
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Tillbaka till lediga jobb