Omsorg, Medicinska enheten

Norsjö kommun

Norsjöbygden är en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll.

Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världens bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden.

Beskrivning

Bli en del av ett engagerat gäng och väx i din yrkesroll.  På medicinska enheten arbetar förutom sjuksköterskor även arbetsterapeut och sjukgymnast. Enheten har medicinskt ansvar för tre särskilda boenden, två gruppbostäder och dagverksamhet samt hemsjukvård.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i världens bästa vardag gör du skillnad varje dag och arbetar för att patienten ska få sitt basala och specifika behov tillgodosett såväl fysiskt, psykiskt som socialt. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att leda och prioritera omvårdnadsarbetet utifrån patientens behov, bedömningar, hantera läkemedel samt initiera och samordna kontakter med regionens hälso- och sjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dej som är lugn och trygg med ett professionellt förhållningssätt. Du är självgående men trivs ändå att jobba tillsammans med andra. Du är lyhörd och flexibel samt har lätt att anpassa dej till olika situationer.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med påbyggnadsutbildning och/eller erfarenhet av att jobba med äldre. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska, körkort är ett krav.

Övrigt

Omfattning: Hel- eller deltid som till största delen är förlagd dagtid, men viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår för närvarande 2 helger/8 veckor.

Prövotid kan förekomma

Då våra medarbetare inom denna personalkategori till största delen är kvinnor ser vi gärna manliga sökanden.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2022-01-01 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön med individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Norsjö
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/69
Kontakt
  • Åsa Eriksson, enhetschef, 0918-141 02
  • Eva Bergström, verksamhetschef, 0918-141 77
Facklig företrädare
  • Leena Eriksson, vårdförbundet, 0918-142 43
Publicerat 2021-11-04
Sista ansökningsdag 2021-12-21
Sök jobbet

Zurück zu Stellenangeboten